Znajdź projekt

To kolejna odsłona tego projektu, tym razem z okolic Poznania. Sesja została wykonania podczas wakacji w 2012 r.
Budynek jest niemal ukończony, pozostały jedynie prace związane z wykonaniem podbitki dachowej oraz drobne zabiegi instalacyjne we wnętrzu. Główną modyfikacją wykonaną na życzenie Inwestorów, mającą istotny wpływ na ostateczną formę domu było podniesienie ścianki kolankowej. O ile taka modyfikacja jest zazwyczaj „zabójcza” dla wyglądu budynku to w tym przypadku, ze względu na niewielką wartość podwyższenia, dom zachowuje jeszcze właściwe proporcje. Inne modyfikacje widoczne na zewnątrz to brak podziałów okiennych w jadalni czy wprowadzenie w pokoju gościnnym na parterze drzwi balkonowych do ogrodu.
Pozostałe zmiany wykonane w projekcie odnoszą się do funkcjonalnego podziału poddasza. Gospodarze zrezygnowali z oddzielnej garderoby przy sypialni i włączyli ją do łazienki, która jest dostępna z korytarza. Ponadto powiększono frontowy pokój kosztem zlikwidowania drugiej łazienki, a z jego powierzchni wydzielono w sąsiedztwie aneksu na antresoli dostępną z korytarza garderobę.

Ciekawostką tego wnętrza jest fakt, że wszystkie meble do zbaudowy zostały wykonane przez Gospodarza. Gratulujemy udanej realizacji.

Zdjęcia




Panoramy 360°

Stylowy 2

Panorama z realizacji projektu

Zobacz panoramę
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.