Znajdź projekt

Projekt zrealizowany w 2009 roku pod Warszawą. Inwestorzy dokonali kilku drobnych zmian we wnętrzu budynku oraz w materiałach elewacyjnych. We wnętrzu podniesiono posadzkę w salonie wyrównując ją z poziomem holu. Taki zabieg pozwolił na powiększenie kuchni i wiatrołapu o przestrzeń wydzieloną z dawnej komunikacji. Na poddaszu połączono obie łazienki. Na parterze właściciele zrezygnowali z kominka i zastosowali ogrzewanie podłogowe. Budynek posiada również instalację wentylacji mechanicznej z rekuperacją i panele solarne. Zewnętrzna kolorystyka budynku różni się głównie od założeń projektowych zamianą wykończenia kamiennych fragmentów elewacji na cegłę.

Zdjęcia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.